OVER ONS

Mark

Eigenaar Hartkamp Coaching

Sporten doe ik al zolang ik leef en ik koos dan ook vol overtuiging voor een sportopleiding (CIOS) en aanvullende cursussen krachttraining, strength en conditioning, groepstrainingen en voedingsleer. Al die theorie is leuk, maar in de praktijk moet het gebeuren! Een S&C trainer leerde mij trainen voor het optimale en maximale resultaat, precies zoals ik nu dagelijks mensen train. Ik ben er trots op dat Hartkamp Coaching al meer dan 1000 klanten succesvol heeft geholpen.

Monica

Personal Trainster

Mensen motiveren, inspireren en begeleiden. Dat is wat ik heel graag doe. Als personal trainster geeft het me veel voldoening om mensen te begeleiden richting een gezondere en actievere leefstijl.

Ook help ik graag om lichamelijke klachten te verminderen of te voorkomen. Zelf ben ik al mijn hele leven gek op sport en heb ik na afronding van de opleiding 'Milo Eductation' van m'n grote passie mijn werk gemaakt.

Youri

Mezelf verbeteren, vooruitgang boeken. Dat deed ik tot mijn zeventiende op het voetbalveld en later in de sportschool. Daar ging ik calisthenics, een trainingsvorm waarbij je alleen je eigen lichaamsgewicht gebruikt, combineren met fitness. Toen zag ik pas echt progressie in mijn lichaam. Wat ik toen bereikte, wil ik jou ook graag laten ervaren. Bij Hartkamp Coaching help ik je om het maximale uit jezelf te halen.

Jasper

Personal Trainer

Na mijn eerste kennismaking met krachttraining in de sportschool was ik al snel verkocht. Ik kreeg zoveel passie voor de sport en de bijbehorende levensstijl dat ik meer kennis wilde vergaren. Mark hielp me om het maximale uit mijn trainingen te halen en inspireerde me om de opleiding tot personal trainer te volgen. Naast mijn werk als metselaar geniet ik ervan om mensen een goede beweging aan te leren en te zien dat ze daar sterker in worden.