VERZENDINFORMATIE

De levertijd van onze producten in Nederland en België is 1 - 3 werkdagen. Jouw bestelling is te volgen met een Track & Trace code. Hiervan ontvang je een e-mail nadat de bestelling naar jouw adres is verzonden.

Hartkamp Coaching kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertraagde bestellingen als gevolg van de bezorgdiensten.

Heb je vragen over een bestelling? Neem dan gerust contact met ons op!

RUILBELEID

Wanneer je een product wil omruilen, kun je ons een mail sturen op info@hartkampcoaching.nl. Wij zullen je dan een link met het retourlabel toesturen. Je dient het nieuwe artikel zelf op onze website te bestellen.

Wij rekenen geen extra kosten voor het retourneren, als je een product wil omruilen. Mochten er verzendkosten van toepassing zijn op je bestelling, dan zijn deze wel voor je eigen rekening.

RETOURNEERBELEID

Wij brengen kosten in rekening voor het terugzenden van de bestelling. Je krijgt het totaal betaalde bedrag (inclusief de standaard verzendkosten) minus de retourkosten terug. Als je een of meerdere artikelen van je oorspronkelijke bestelling retourneert en de totale waarde van de overige artikelen onder de drempel van € 100 komt (alleen van toepassing bij bestellingen met verzendkosten), brengen we je met wederzijdse werking verzendkosten in rekening. We doen dit door de aankoopprijs van het/de item(s) die je hebt geretourneerd minus de verzendkosten terug te betalen.

Retourneer het artikel/de artikelen zo snel mogelijk. Je hebt 14 dagen de tijd om een product te retourneren, ingaande op de dag dat je de
bestelling heeft ontvangen. Houd er rekening mee dat het tot 10 werkdagen kan duren voordat de terugbetaling op jouw bankrekening is gestort. We kunnen de terugbetaling uitstellen totdat we het product of de producten hebben ontvangen of het bewijs dat het product of de producten onderweg zijn. Jouw terugbetaling wordt uitgevoerd via de
oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt bij het plaatsen van de bestelling.

Als je een bestelling of product wilt retourneren, stuur dan een e-mail naar info@hartkampcoaching.nl en we sturen je een link met het label om de goederen te retourneren. Hopelijk begrijp je ons om retourkosten in rekening te brengen!

Team Hartkamp Coaching