Video database test 2

Deze pagina is alleen toegankelijk voor database-leden.

Ben je al lid, maar zie je toch deze pagina?

Klik op de knop 'INLOGGEN' en bezoek deze pagina opnieuw.

Nog geen database-lid maar wil je dit wel graag worden óf heb je vragen hierover? Neem gerust contact met ons op!

Inloggen Neem contact op

(NIET) TEVREDEN? VERTEL HET ONS!

KLANTREVIEWS

Claudia Goedhart
Claudia Goedhart
15/04/2024
Nu bijna 3 maanden aan het sporten bij Hartkamp Coaching en geen moment spijt van. Trainingen goed afgestemd op doelen, persoonlijke aanpak, korte lijntjes, meedenkende, positieve trainers en oplossingsgericht. Zeker een aanrader als je in je mentale en fysieke welzijn wil investeren!
Ricardo Fecken
Ricardo Fecken
26/12/2023
Mark is een super gemotiveerde trainer en haalt het beste in je naar boven. De voeding en trainingsschema's zijn next level en werken perfect! De checkins en ondersteuning zijn perfect! Thanks maat!
Natasa Dragojevic
Natasa Dragojevic
02/10/2023
Ik ben nu een maand geleden bij Hartkamp coaching en team begonnen. De trainingen zijn in mijn ogen echt NEXT level. De begeleiding van Mark op welk gebied dan ook is ongekend. Hij is ontzettend betrokken, reageert echt snel op je vragen via de PT telefoon en no-nonsens coach. Ik zou iedereen aanraden om het een try te geven je zult echt versteld staan. Ik denk dat er geen betere gym/PT lessen/online coaching in heel Nederland te vinden is!
Robert Hartkamp
Robert Hartkamp
22/09/2023
Super begeleiding
Nick Jenneboer
Nick Jenneboer
27/08/2023
Afgelopen 1 januari een traject gevolgd van 20 weken. Zeer intensief met uiteindelijk hele mooie resultaten! Absoluut een goede stok achter de deur voor wanneer je de drempel voor jezelf te hoog maakt. Communicatie is meer dan uitstekend!
Baukje Heijda
Baukje Heijda
06/07/2023
Zeer tevreden over de persoonlijke coaching van Mark.. Altijd positief en super gemotiveerd.. Voeding is ook goed te doen en zeer afwisselend.. Alleen maar top, top en top😁
Stefanie van den Broek
Stefanie van den Broek
06/07/2023
Eindelijk de overtollige kilo’s kwijt en zelfvertrouwen weer terug mede dankzij Mark. Zeker aan te raden!
E
E
03/07/2023
Hele fijne en eerlijke coach! Veel kennis en stelt haalbare doelen 💪🏻
kim snel
kim snel
02/07/2023
Super tevreden over de coaching van Mark! Al vaker coaches gehad, maar nog nooit zo tevreden geweest! De coaching voelt echt persoonlijk en als je er zelf ook voor gaat, zijn er mooie resultaten te behalen. Voor nu ga ik zelfstandig verder, maar als ik in de toekomst weer met een coach wil werken, dan ga ik zeker weer naar Mark Hartkamp!
Dylan Spekschoor
Dylan Spekschoor
02/07/2023
Mark is erg duidelijk in de communicatie. Hij is erg enthousiast als het goed gaat, maar ook eerlijk als het nodig is. Mark's voedingsschema's zijn duidelijk, en hierin heb je zelf ook veel vrijheid. De trainingen zijn erg intensief, waardoor je veel progressie ziet. Erg tevreden over Mark!
Winkelwagen
Sign in

No account yet?

Home
0 items Cart